Α.Ε ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – Με Γαλούνη προπονητή τη νέα περίοδο

Ο νέος προπονητής της Α.Ε Περάματος Χάρης Γαλούνης.

Την πρόσληψη του προπονητή Χάρη Γαλούνη ανακοίνωσε με δελτίο τύπου Η αθλητική Ένωση Περάματος.

Ο προπονητής Γαλούνης έχει εργαστεί ξανά στο Πέραμα οπότε ξέρει πρόσωπα, καταστάσεις και αποδυτήρια, οπότε η προσαρμογή του θα είναι πολύ εύκολη.

Ανακοινώθηκε επίσης ο μέχρι πριν από λίγους μήνες ποδοσφαιριστής  Λευτέρης Βιδάλης στη θέση του βοηθού προπονητή, και προπονητής τερματοφυλάκων ο Μάκης Κέμος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ της Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Χάρη Γαλούνη, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο κ. Γαλούνης έχει συνεργαστεί  με την ομάδα μας στο παρελθόν & είναι γνωστή η ποδοσφαιρική του πορεία.

Καθήκοντα βοηθού προπονητή, αναλαμβάνει ο κ. Λευτέρης Βιδάλης, όπου και εκείνος κατά το παρελθόν έχει αγωνισθεί με τα χρώματα της ομάδας μας.

Η προπονητική ομάδα ολοκληρώνεται με τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων κ. Μάκη Κέμο.

Η Διοίκηση τους καλωσορίζει στην οικογένεια της Α.Ε.Π.

Ευχόμαστε υγεία & επιτυχία στην νέα μας συνεργασία.

Ο νέος προπονητής της Α.Ε.Π μας είπε τα παρακάτω:

Δύσκολο το έργο ιδανική όμως η ομάδα.. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να δώσω στον σύλλογο αυτό που του αξίζει. Δίπλα μου στο τεχνικό επιτελείο θα έχω δυο πολύ καλούς φίλους και συνεργάτες. Τον Λευτέρη Βιδάλη ως βοηθό προπονητή και γυμναστή και στους τερματοφύλακες τον αχώριστο συνεργάτη μου εδώ και χρόνια Μάκη Κέμο. Θεωρώ ότι το έργο μας λόγο της ολοκληρωτικής ανανέωσης θα είναι δύσκολο, όμως εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι για τέτοιου είδους αποστολές.

Η διοίκηση είναι δίπλα μας για τον σχεδιασμό του νέου ρόστερ και θεωρώ ότι οι επιλογές μας θα αποδώσουν καρπούς. Η ομάδα θα στελεχωθεί με πέντε έξι πρώτης επιλογής παίκτες και θα συμπληρωθεί με νέα ταλαντούχα παιδιά και θα έχει καλό πάτημα από τα υπάρχον παιδιά που ανήκουν στο σύλλογο που τα γνωρίζουμε πολύ καλά από την προηγούμενη θητεία μας στην ομάδα. Θα πάμε σε κοντό ρόστερ για να πάρουν όλοι οι παίκτες μας συμμετοχές και έτσι να είμαστε ήρεμοι και ετοιμοπόλεμοι. Ευχαριστούμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν στον μεγάλο ιστορικό αυτό σύλλογο και θα προσπαθήσουμε να τους ανταμείψουμε.. Τέλος ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά που έχουμε έρθει σε συμφωνία να έρθουν να συμμετέχουν φέτος στην αθλητική ένωση Περάματος. Θα ήθελα πολύ να παραμείνει στον σύλλογο ο Ιωσήφ Λαθούρης και θα κάνω τα πάντα για να το πετύχω μιας και τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους αθλητές στον Πειραιά