Νέοι Δραπετσώνας – Ανανέωσε και ο Εντισόν Μπεκιράι.

Ανανεώσεων συνέχεια στους Νέους Δραπετσώνας.
Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο και ο Εντισόν Μπεκιράι.
Ο  έμπειρος επιθετικός κλείνει 20 χρόνια παρουσίας στους Νέους και θα συνεχίσει να παραβιάζει τις αντίπαλες εστίες για την ομάδα της Δραπετσώνας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε μια ακόμη σπουδαία ανανέωση προχώρησε η ομάδα μας, καθώς και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ο 28χρονος δυναμικός επιθετικός Εντισόν Μπεκιράι. Πρόκειται για έναν εκ των αρχηγών μας και τον παλαιότερο ποδοσφαιριστή μας, αφού πλησιάζει τα 20 χρόνια παρουσίας στην ομάδα μας. Έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των Ακαδημιών μας και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα σε ηλικία 16 ετών. Από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε τόσο για την εκτελεστική του δεινότητα, όσο και για το πάθος και την αγωνιστικότητα του , δίνοντας τα πάντα για την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Η συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια είναι καθοριστική και αδιαμφισβήτητη και η αγάπη του για την ομάδα δεδομένη. Σίγουρα και την νέα σεζόν αναμένεται να είναι ένα από τους βασικούς συντελεστές που θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Του ευχόμαστε,λοιπόν, καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω απ’όλα και μακάρι να πανηγυρίσει πολλά ακόμα γκολ με την ομάδα μας στο μέλλον.