11 ομάδες έστειλαν έγγραφο σε όλους τους αρμόδιους για τα προβλήματα του Σ.Ε.Φ

Οι 11 ομάδες που προπονούνται στο γήπεδο του Σ.Ε.Φ έστειλαν έγγραφο προς όλους τους αρμόδιους φορείς που σχετίζεται με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο γήπεδο και τα οποία αφορούν τη λειτουργικότητα του.

ΟΙ ΟΜΆΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΊΕΣ ΣΥΜΦΏΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΈΓΓΡΑΦΟ ΕΊΝΑΙ Η ΑΚΌΛΟΥΘΕΣ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ, ΔΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ,ΑΟΝΦ ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ, ΑΟΦΝΦ ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ, Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ, ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ΑΣ ΚΩΦΩΝ, Π.Σ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,ΑΣΧ ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Η επιστολή εστάλη προς τον δήμο Πειραιά την Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Πειραιά και προς την διοίκηση του Σ.Ε.Φ

Ακολουθεί το δελτίο τύπου το οποίο δημοσίευσε ο ΑΟ Καστέλλας στην επίσημη σελίδα της στο facebook.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από συνάντηση των εκπροσώπων των 11 σωματείων του Δήμου Πειραιά που προπονούνται στο γήπεδο ποδοσφαίρου 11Χ11 του ΣΕΦ ( ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ, ΔΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ,ΑΟΝΦ ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ, ΑΟΦΝΦ ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ, Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ, ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ΑΣ ΚΩΦΩΝ, Π.Σ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,ΑΣΧ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ) αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η αποστολή έγγραφων επιστολών προς όλους τους αρμόδιους φορείς ( ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ , Σ.Ε.Φ. και ΕΠΣΠΕΙΡΑΙΑ ) σχετικά με τα φλέγοντα θέματα που σχετίζονται με τα υπάρχοντα χρόνια προβλήματα λειτουργίας του γηπέδου ( φύλαξη, ασφάλεια, φωτισμός, αποδυτήρια, καθαριότητα κλπ ), τα οποία αυξήθηκαν μετά και την εμφάνιση του Covid-19, ενώ επιπλέον αντιπροσωπεία εκπροσώπων των σωματείων μας θα ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά καθώς και με τις διοικήσεις του ΣΕΦ και της ΕΠΣΠειραιά, προκειμένου να τους εκθέσει και δια ζώσης αναλυτικά τα προβλήματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία του γηπέδου ποδοσφαίρου του ΣΕΦ, την παντελή έλλειψη αγωνιστικών χώρων εντός των ορίων του Δήμου Πειραιά, καθώς και διάφορα άλλα σημαντικά θέματα σχετικά με την λειτουργία των σωματείων μας, σε μια προσπάθεια από κοινού επίλυσης των εν λόγω ζητημάτων και άπτονται με την εξακολούθηση ύπαρξης των συλλόγων μας.

Από την επιτροπή των ομάδων που προπονούνται στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΣΕΦ