Ανακοίνωσε Νάσο Αλαΐσκα ο Αμπελακιακός για προπονητή

Τη συνεργασία του με τον Νάσο Αλαΐσκα για τη θέση του προπονητή ανακοίνωσε ο Αμπελακιακός. Ο προπονητής  ήταν και στο παρελθόν στην ομάδα αφού ήταν στο πλευρό του Τάκη Αγγελάκη στον πάγκο του Αμπελακιακού  όταν αυτός ανέβηκε στην γ Εθνική κατακτώντας το πρωτάθλημα, ενώ την χρονιά που πέρασε βρισκόταν στο τεχνικό τιμ του Αίαντα Σαλαμίνας ο οποίος και αυτός ανέβηκε στη γ Εθνική.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ομάδας με την ανακοίνωση για την πρόσληψη του προπονητή.

Με ιδιαίτερη χαρά, το ΔΣ πριν λίγη ώρα οριστικοποιησε την συνεργασία της ομάδας μας με τον κοουτς Νάσο Αλαισκα ως προπονητή της αντρικής ομάδας.

Η προσφορά του Νασου τα τελευταία χρόνια στην Σύλλογο είναι μεγάλη,σαν βοηθός του κυρίου Αγγελακη στο Α’τοπικο κατακτώντας τον τίτλο αλλά και στην Γ’ΕΘΝΙΚΗ έχοντας ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικο σύνολο.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι υπήρξε ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών την προηγούμενη χρονιά στην επιτυχία του συντοπίτη Αίαντα Σαλαμίνας.

Πιστεύουμε πολύ στην δουλειά του αλλά και στο έργο που μπορεί να προσφέρει μέσα από αυτή στο ποδοσφαιρικο μέλλον των νεαρών παικτών της ομάδας σε συνεργασία πάντα με τον έμπειρο κορμό παικτών που διαθέτουμε ήδη.

Εμείς προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια να αναδείξουμε το ποδόσφαιρο της Σαλαμίνας με οποιοδήποτε τρόπο,και όταν λέμε ποδόσφαιρο δεν εννοούμε μόνο τους ποδοσφαιριστές.

Το νησί μας έχει ανάγκη για επιτυχίες οι οποίες θα συνοδεύονται από όσο δυνατόν περισσότερους Σαλαμινιους.

Τα καλύτερα τώρα ξεκινούν………..

Vamos AMPELAKIAKARA