ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΣΑΝ ΟΣΤΑΝ

Ακόμα σε μια ανανέωση προχώρησαν οι Νέοι Δραπετσώνας.
Ο ταχύτατος πλάγιος επιθετικός Χασάν Οστάν θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στους Νέους Δραπετσώνας.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του Συλλόγου.
Ανανεώσεων συνέχεια…..Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε μια ακόμη σημαντική ανανέωση. Και την νέα σεζόν λοιπόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας ο νεαρός ταλαντούχος εξτρέμ Χασάν Οστά. Πρόκειται για ένα παιδί που είναι “γέννημα θρέμμα” των Ακαδημιών μας και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να κάνει ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά να μιλάει για εκείνον. Ο Χασάν, που την περσινή σεζόν συνέβαλλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας μας, όντας πρώτος σκόρερ της, θα αποτελέσει και τη νέα χρονιά το σημείο αναφοράς της επίθεσης μας, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διακρίνεται ιδιαίτερα για την ταχύτητα του και την έφεση στο σκοράρισμα. Στα 3 χρόνια που αγωνίζεται στο αντρικό μας τμήμα έχει σημειώσει ήδη 31 γκολ. Και όλα αυτά ενώ είναι μόλις 17 ετών.
Ωστόσο ο ίδιος παραμένει ταπεινός, ακολουθώντας τις αξίες με τις οποίες έχει γαλουχηθεί από μικρός στα τμήματα υποδομής μας, και συνεχίζει την σκληρή δουλειά για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Γιατί σίγουρα τα όρια του Πειραιά φαντάζουν πολύ μικρά για το ταλέντο του.
Του ευχόμαστε λοιπόν καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να μας κάνει να παραμιλάμε με τις επιδόσεις του στο γήπεδο.