ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΖΕΡΒΑΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.

Ο Παρασκευάς Ζερβάκος θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία των Νέων Δραπετσώνας και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο αφού ανανέωσε την συνεργασία του με τους διοικούντες της ομάδας.

Ο Ζερβάκος να θυμίσουμε ότι αγωνίζεται στην ομάδα πάνω από 15 χρόνια προσφέροντας τα μέγιστα τόσο στο ανδρικό τμήμα όσο και στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ακολουθείη ανακοίνωση της συνεργασίας από το γραφείο τύπου των Νέων Δραπετσώνας.

Σε μια σπουδαία ανανέωση προχώρησε η ομάδα μας, καθώς και την επόμενη σεζόν την εστία της θα υπερασπίζεται ο 29χρονος τερματοφύλακας Ζερβάκος Παρασκευάς. Πρόκειται για τον φυσικό αρχηγό της ομάδας μας και έναν από τους παλαιότερους ποδοσφαιριστές μας, αφού φέτος κλείνει αισίως 16 ολόκληρα χρόνια συνεχούς παρουσίας. Η προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια είναι μεγάλη, αδιαμφισβήτητη και ανεκτίμητη και το συναισθηματικό δέσιμο που υπάρχει σπάνια το συναντάς. Έχοντας αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πρόσωπα και καταστάσεις και έτσι την νέα σεζόν αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά και στη καινούρια προσπάθεια μας, καθώς με την πολυετή εμπειρία που έχει αποκομίσει από τα γήπεδα, έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι εγγύηση κάτω από τα δοκάρια.
Του ευχόμαστε λοιπόν καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω απ’όλα και μακάρι να πανηγυρίζει επιτυχίες με την ομάδα μας για πολλά χρόνια ακόμη!!!

Ο Παρασκευάς Ζερβάκος σε επικοινωνία με το www.portofsports.gr εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανανέωση αυτή, στην δήλωση που ακολουθεί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει προς το πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια και για την άριστη συνεργασία μας. Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και γι αυτό και από την πλευρά θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα που έχει γίνει δεύτερο σπίτι μου πλέον.