Αποτέλεσμα ψηφοφορίας του www.portofsports.gr για την ομάδα που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο απο το 2010 έως και σήμερα.

Η ψηφοφορία του portofsports.gr για τις τρεις καλύτερες ομάδες του Πειραιά από το 2010 έως και σήμερα έλαβε τέλος. Τα αποτελέσματα θα τα διαβάσετε παρακάτω. Πρέπει να κάνω κάποιες διευκρινίσεις όσον αφορά τις τρεις πρώτες ομάδες, αλλά και ένα γενικό σχόλιο για να εξηγήσω κάποια θέματα.

 

Αυτές είναι με τυχαία σειρά Οδηγήτρια Μοσχάτο και Αετός Κορυδαλλού. Τα περισσότερα μηνύματα που δέχτηκα ήταν διευκρινιστικά όσον αφορά για την χρονιά και το ποδόσφαιρο που έπαιξε η συγκεκριμένη ομάδα.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣ…ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.


Για το Μοσχάτο  περισσότερες ψήφους πήρε η ομάδα του Νίκου Κούστα. Για την Οδηγήτρια η ομάδα του τέλη Μελά, και για τον Αετό Κορυδαλλού η ομάδα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου.

Κάποιοι έβαλαν στο τραπέζι και έναν άλλον παράγοντα ως αιτιολογία που ψήφισαν μία ομάδα.
Εννοώ τα χρηματικά ποσά που έδωσαν οι διοικούντες συγκεκριμένες χρονιές. Από κάποιους προτιμήθηκαν ομάδες που βγήκαν δεύτερες με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ από την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα. Φυσικά και αυτό έχει την σημασία του.

Οι τρεις πρώτες ομάδες φυσικά και είχαν και άλλες χρονιές που έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο όπως το Μοσχάτο ας πούμε το οποίο είχε μία τρομερή ομάδα και κατέκτησε το double με τον Αντώνη Δημητρίου στον πάγκο του , ο Αετός Κορυδαλλού  που μπορεί να μην πήρε κάποιο τίτλο, αλλά πήγε σε τελικούς κυπέλλου παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, και η Οδηγήτρια πάλι του Τέλη Μελά για το δεύτερο πρωτάθλημα που πήρε και τις δύο χρονιές που βγήκε δεύτερη, αλλά οι περισσότεροι διευκρίνισαν ότι ήταν για το πρώτο πρωτάθλημα κόντρα στο Μοσχάτο.


Υπάρχουν και ομάδες οι οποίες ας πούμε ότι αδικούνται.


Τι εννοώ με αυτό… Ο Άρης Αμφιάλης με Δημήτρη κάλυκα τρομερή ομάδα.Ο Περαμαϊκός τα χρόνια που ανέβηκε τρομερή ομάδα. ΑΕ Περάματος όταν ανέβηκε , τρομερή ομάδα. Χαραυγή μέ Λυκερίδη, η οποία αν έπαιρνε εκείνο το πρωτάθλημα πιστεύω θα μπορούσε να είναι και μέσα στην τριάδα. Αυτή η Χαραυγή εμένα μου έχει μείνει αξέχαστη. Η περσινή Χαραυγή πολύ καλή ομάδα. Η Ελλάδα Ποντίων ανέβηκε κατηγορία χωρίς ήττα, απίστευτη ομάδα. Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Ότι προφανώς για τον κόσμο που ψήφισε παίζει μεγάλο ρόλο και η διάρκεια και κατά πόσο μία ομάδα κάνει πρωταθλητισμό.

Η Κύπρος Κορυδαλλού του Νίκου Κούστα τελευταία αγωνιστική έχασε το πρωτάθλημα . Αμπελακιακός, Σαρωνικός. είναι τόσες πολλές οι ομάδες που έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο στην δεκαετία αυτή που θέλουμε πολύ χρόνο να τις αναφέρουμε όλες

Ο Καραβάς τα τελευταία χρόνια με πολύ δυνατές ομάδες και με τεράστια συνέπεια κάνει πρωταθλητισμό. Ο Ίκαρος Καλλιθέας πήρε πρωτάθλημα με μία τρομερή ομάδα τότε. Με λίγα λόγια κατά καιρούς έχουμε δει αυτή την δεκαετία πολλές ομάδες να παίζουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.Ο κόσμος όμως ψήφισε τις ομάδες που θεωρεί ότι έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο και σε ποιότητα αλλά και σε διάρκεια.

Ο Ερμής Κορυδαλλού σταθερά μία δεκαετία κάνει πρωταθλητισμό τελικό κυπέλλου και πρωτάθλημα πέρυσι. Ομάδα που χρόνια ήταν σε πιο μεγάλες κατηγορίες πάντα από τις πολύ δυνατές και ιστορικές ομάδες του Πειραιά.


Σίγουρα το να ψηφίσεις τρεις ομάδες ανάμεσα σε τόσες πολλές που έχουν παίξει καλό ποδόσφαιρο μόνο εύκολο δεν είναι.

73 άτομα ψήφισαν την τριάδα Οδηγήτρια Αετό Κορυδαλλού Μοσχάτο.

Λέω ξανά ότι τα αποτελέσματα φυσικά και δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα την ομάδων σε όλο τον ποδοσφαιρικό και Φίλαθλο Πειραιά, αλλά είναι απλά ένα δείγμα από αυτούς που ακολουθούν το port of sports.gr. είναι απλά μία ένδειξη και τίποτα άλλο.

ΨΗΦΙΣΑΝ 253

 

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ      186

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ                       163

ΜΟΣΧΑΤΟ                          155

ΚΑΡΑΒΑΣ                            47

ΕΡΜΗΣ                                34

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ                29

ΧΑΡΑΥΓΗ                            21

ΙΚΑΡΟΣ                               21

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ    16

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ….