Αλέκος Λιθόπουλος – Αισθάνομαι υπερήφανος για τα παιδιά μου.

Μετά από 3 χρόνια διακόπηκε η συνεργασία του Αετού Κορυδαλλού με τον προπονητή της Κ – 18 Αλέκο Λιθόπουλο, λόγω της μη υποστήριξης του αντίστοιχου πρωταθλήματος Κ – 18 από την Ε.Π.Σ.Π.. Η Κ – 18 αποτελείται από παιδιά που αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια στα μικρότερα αγωνιστικά τμήματα της ομάδος και σε συνδυασμό με τη δουλειά που έκανε ο Λιθόπουλος σαν προπονητής τους τα περισσότερα από αυτά επάνδρωσαν την ανδρική ομάδα, κάτι που είναι συνέχεια της φιλοσοφίας του Αετού τα τελευταία χρόνια.

Η Διοίκηση του Αετού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και του εύχεται τα καλύτερα, ενώ αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για μελλοντική συνεργασία μαζί του.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής :

“Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στον Αετό και πρώτα απ΄ όλα τη Διοίκηση που μου εμπιστεύθηκε αυτό το τμήμα που είναι ο προθάλαμος για την ανδρική ομάδα, τη γραμματεία της Ακαδημίας που είναι σημαντικό κομμάτι για την καλή λειτουργία, τους συναδέλφους προπονητές, μα πάνω απ΄ όλα τους αθλητές και τις οικογένειές τους που μου εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους όχι μόνο για την ποδοσφαιρική τους εκπαίδευση αλλά και για την κοινωνική τους ένταξη στον ανταγωνιστικό στίβο της ζωής. Θέλω να ξέρουν τα ‘παιδιά μου’ ότι αισθάνομαι υπερήφανος γι΄ αυτούς και ότι δεν έδωσα μόνο αλλά και πήρα από το ταλέντο τους και την ποιότητα του χαρακτήρα τους και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία τόσο στο ποδόσφαιρο που την αξίζουν όσο και στη ζωή τους.