Στη Δόξα Πειραιά ο Δημήτρης Βουτσινάς.

Και ξαφνικά η δόξα Πειραιά κάνει κίνηση ματ προσλαμβάνοντας για προπονητή τον πολύπειρο και επιτυχημένο Δημήτρη Βουτσινά.

Η Δόξα φέτος έχει αλλάξει σελίδα και αγωνίζεται με μικρούς ποδοσφαιριστές αλλάζοντας τη νοοτροπία της ομάδας η οποία μέχρι τώρα αγωνιζόταν με έμπειρους παίκτες.

Ο Δημήτρης Βουτσινάς αρέσκεται στο να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές αναδεικνύοντας το ταλέντο τους και ετοιμάζοντας τους για τη μετέπειτα πορεία τους..

ακολουθεί δελτίο τύπου της Δόξα Πειραιά που αναφέρεται στην πρόσληψη του Δημήτρη  Βουτσινά.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Βουτσινα. Έναν πολυ έμπειρο προπονητή με ανόδους και πρωταθλήματα με διάφορες ομάδες του Πειραιά!!! Ο κ Δ. Βουτσινας είναι ο προπονητής ο οποίος θα στηρίξει και θα τηρήσει την αλλαγή φιλοσοφιας που έγινε σε μια σημαντική καμπή της πολύχρονης ιστορίας μας! Καλή επιτυχία κοουτς!!! Με την σειρά του και κ Δ. Βουτσινας μας δήλωσε, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Δοξας και συγκεκριμένα τον κ Γιαννη Παπαϊωάννου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου, αντιλαμβάνομαι οτι η δόξα είναι σε παρά πολυ δύσκολη βαθμολογικη θέση και με τους παικτες σε όχι καλή ψυχολογία…εγώ θα προσπαθήσω και στο κομμάτι της ψυχολογίας αλλα και στο τακτικό να περασω κάποια πράγματα στους παικτες ώστε να παλέψουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια…νιώθω πολυ ευχαριστημένος γιατί αντιλαμβάνομαι οτι η διοίκηση με εμπιστεύθηκε και μου αφήνει το ελεύθερο να δουλέψω με νέα παιδια ώστε να παρουσιαστούν έτοιμα και την επόμενη ποδοσφαιρικη χρονιά που θα παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και θα το ευχαριστηθούμε όλοι!