ΝΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΑΚΑΚΟΣ-ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ

ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΝΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΑΚΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΑΦΑΗΛ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ-ΡΑΦΑΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ….

ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΣΠ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΡΑΦΑΗΛ….

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ… ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΓΟΝΙ… ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ…