ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ- Φαβορί για την άνοδο η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

O προπονητής της αθλητικής Ένωσης θύελλας Αχιλλέας Κορυδαλλού Δημήτρης Βουτσινάς σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του για το παιχνίδι της Κυριακής με την Προοδευτική, έκανε την ακόλουθη δήλωση.
Παίζουμε με μία ομάδα που έχει πολύ μεγάλη ιστορία και σίγουρα είναι το φαβορί για την άνοδο σε αυτό τον όμιλο αφού έχει ένα πλούσιο ρόστερ με μεγάλη ποιότητα.
Εμείς από τη δική μας τη μεριά, κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια μαζί με τα παιδιά να φτιάξουμε μία εικόνα ομάδας που θα αντιπροσωπεύει την ιστορία της.
Η ομάδα ήταν σε πολλά πράγματα πίσω με αποχωρήσεις παικτών αλλά ταυτόχρονα κάποια παιδιά ήρθαν στην ομάδα και μαζί με αυτά που υπήρχαν δουλεύουμε καθημερινά να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε.
Γίνεται σοβαρή προσπάθεια και το δείξαμε αυτό στο παιχνίδι κυπέλλου όσο και  και στον εκτός έδρας αγώνα με ένα δυνατό αντίπαλο όπως τον ίκαρο Καλλιθέας.
Τώρα η ομάδα έχει αντίπαλο ένα μεγαθήριο την Προοδευτική αλλά εμείς θα παλέψουμε σαν ομάδα όπως πρέπει να κάνουμε.
Ευελπιστώ να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που το έχει τόσο ανάγκη.

Έχουμε προβλήματα μας αφού είναι τραυματίας ο Κουβάτσος, προσπαθούμε να τον έχουμε την Κυριακή όσο και τον Μαυρουδή που ακόμα δεν είναι έτοιμος 100%
Κριτήριο θα είναι η προπόνηση της πέμπτης και εκεί θα δούμε ποια παιδιά είναι σε ετοιμότητα για αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Πιστεύω παίζοντας με  αντίπαλο  την Προοδευτική και την ποιότητα που έχει μόνο θετικά έχεις να αποκτήσεις, και εύχομαι να μπορέσουμε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό.