Στάδιο σιταποθηκών-Πρόοδος εργασιών

Το port of sports επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το γήπεδο των σιταποθηκών για να δει τις εργασίες που γίνονται και την πρόοδο που έχουν αυτές ενόψει της νέας αγωνιστικής ποδοσφαιρικής περιόδου.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες τα έργα όσον αφορά τον περιβάλλοντα χώρο δηλαδή το ταρτάν του στίβου και το χώρο των αποδυτηρίων είναι σε εξέλιξη και προχωρούν.

Οι εργασίες που αφορούν τον αγωνιστικό χώρο και την αλλαγή του τάπητα δεν έχουν προχωρήσει αλλά όπως μας είπανε και οι εργαζόμενοι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η αλλαγή του τάπητα.

Είδη γύρω από τον αγωνιστικό χώρο βρίσκονται τσουβάλια με καουτσούκ κάτι που δείχνει ότι θα προχωρήσει και η αλλαγή του αγωνιστικού χώρου.

Αύριο θα αρχίσει η διαγράμμιση στον στίβο και λογικά μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι εργασίες θα προχωρήσουν και οι υπόλοιπες.

μοιάζει αρκετά δύσκολο να προλάβει το γήπεδο να είναι έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος αφού σίγουρα για το κύπελλο δεν θα είναι.

Αν δεν είναι έτοιμο μέχρι αρχές του Οκτώβρη θα δημιουργήσει προβλήματα στη διεξαγωγή των αγώνων και κατ επέκταση στην Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Πειραιά αφού ταυτόχρονα με το γήπεδο των σιταποθηκών εργασίες γίνονται και στο γήπεδο της Νίκαιας.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο γήπεδο των σιταποθηκών εκτός από πολλές ομάδες ποδοσφαίρου οι οποίες προπονούν εκεί τα ανδρικά αλλά και τις ακαδημίες τους προπονούνται και ομάδες στίβου του δήμου αλλά και πολλοί δημότες που επιλέγουν τον συγκεκριμένο χώρο για την άσκησή τους.