Καραβάς- Ιάσονας 3-0

Εύκολα νίκησε ο Καραβάς στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιάσονα.


Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Καραβάς είχε την υπεροχή και παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο πέτυχε τρία τέρματα και έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ.


Κίνηση από όλους τους παίκτες, πίεση στους αντιπάλους, κάθετες πάσες, γεμάτη επίθεση , και δημιουργία πολλών φάσεων ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το στυλ παιχνιδιού του Καραβά.


Οι παίκτες έδειξαν να συνεργάζονται άψογα και έβγαλαν στο γήπεδο όλα αυτά τα στοιχεία που προαναφέραμε.

Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Μπεσου Σαπαλίδης και Ζαχαρατος.

Το πρώτο τέρμα επιτεύχθηκε με ωραίο μπάσιμο του Xονδρουδακη από δεξιά και γύρισμα της μπάλας στον Μπεσου ο οποίος με ένα πλάγιο γυριστό πλασέ κατάφερε και νίκησε δύο αμυντικούς και τον τερματοφύλακα του Ιάσονα ανοίγοντας έτσι το σκορ.

Στο δεύτερο τέρμα η μέσοι του Καραβά εκμεταλλεύτηκαν λάθος πάσα των παικτών του Ιάσονα, και με γρήγορη κάθετη στον Σαπαλίδη ο οποίος εκτέλεσε με τη μία γράφοντας έτσι το 2-0

Το τρίτο τέρμα του ζαχαράτου ήταν απλά ασύλληπτο. Από απόσταση περίπου 30 μέτρων από το τέρμα εξαπέλυσε έναν κεραυνό και έστειλε την μπάλα στο γάμα της Εστίας του τερματοφύλακα του Ιάσονα ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα αφού η μπάλα  διέγραψε τροχιά από ψηλά κατέβηκε απότομα και καρφώθηκε στα δίχτυα του.

Ο Καραβάς είχε ακόμα ένα οριζόντιο δοκάρι στο 2ο ημίχρονο με τον Χονδρουδακη

Στο δεύτερο μέρος ο Καραβάς εμφανίστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του αλλά και πάλι η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε αφού και οι νέοεισελθόντες απέδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν φέτος τον Καραβά στην προσπάθειά του για πρωτάθλημα κύπελλο και άνοδο στη Γ Εθνική.

Σαν γενικό συμπέρασμα από τον σημερινό αγώνα μπορούμε να πούμε ότι ο Καραβάς εμφανίζεται αλλαγμένος παρουσιάζοντας πολύ επιθετικές τάσεις, αφού στη θέση του κεντρικού επιθετικού αλλά και των πλάγιων επιθετικών διαθέτει παίκτες με τεχνική και με ταχύτητα, στο κέντρο έχει έμπειρους μέσους και τεχνίτες οι οποίοι μπορούν να διαλύσουν την κάθε αντίπαλη άμυνα με τις κάθετες τους, και στην άμυνα έχει εμπειρία αλλά και νιάτα που αυτό το κράμα σίγουρα θα βοηθήσει τον Καραβά να δεχτεί λίγα τέρματα την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά

Άν σε αυτα προσθέσουμε και την παρουσία κάτω από τα δοκάρια του Μώτου καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι ο Καραβάς είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές.