ΜΟΣΧΑΤΟ – ΠΑΟ ΡΟΥΦ – ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Φιλική Νίκη με 2-0 πέτυχε χθες ο ΠΑΟ Ρουφ κόντρα στο Μοσχάτο σε ένα παιχνίδι το οποίο έγινε τελικά στο Μοσχάτο αφού αναβλήθηκε αυτό που είχε προγραμματιστεί να γίνει στο γήπεδο του ΠΑΟ Ρουφ.

Οι δύο ομάδες αν και διανύουν περίοδο προετοιμασίας έδειξαν στοιχεία τα οποία θα δούμε στο αγωνιστικό κομμάτι για φέτος.

Το Μοσχάτο  αν και αγωνίστηκε χωρίς τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές έδειξε ότι στο αγωνιστικό πλάνο του προπονητή του Βασίλη Σπάθα είναι η ταχύτητα τα κλεψίματα μετά από πίεση και οι γρήγορες κάθετες προς τους ταχύτατους επιθετικούς που διαθέτει.

Εκτός από αυτό όμως κυκλοφόρησε  την μπάλα και πίεσε τους αντιπάλους, οι οποίοι έδειξαν πιο έτοιμοι για την εποχή.

Κυρίως με τον Βινίσιους μοιράστηκαν πάσες προς τους ακραίους και προς την θέση του κεντρικού επιθετικού με αρκετές από αυτές να γίνονται επικίνδυνες για το αντίπαλο τέρμα, όμως φάνηκε ότι η ομάδα δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο αφού όπως είπαμε και παίκτες βασικοί έλειπαν αλλά και αυτοί που αγωνίστηκαν φάνηκαν κουρασμένοι από τη σκληρή προετοιμασία.

Στο δεύτερο μισό οι ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ και ΣΠΑΘΑΣ έκαναν πολλές αλλαγές έχοντας έτσι την ευκαιρία να  δουν όλους τους παίκτες σε τι κατάσταση είναι.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο Μοσχάτο για να δεί από κοντά την ομάδα της πόλης.