ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΛΗΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός Κερατσινίου τα τελευταία χρόνια με συστηματική δουλειά, ρίχνοντας το βάρος και στις ακαδημίες έφτασε σήμερα να έχει 110 και πλέον μικρούς Αθλητές. Αυτή είναι μεγάλη επιτυχία αν σκεφτεί κανείς την περιοχή που έχει έδρα η ομάδα στην οποία υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες με ακαδημίες.Αυτό ήταν ένα προσωπικό στοίχημα του επι σειρά ετών  ηγέτη  της ομάδας Διαμαντή Ρίζου και των μελών του Δ.Σ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ είναι ένας οργανισμός στον οποίο το ήθος των Αθλητών είναι το κυριότερο ζητούμενο.

Στόχος των προπονητών και της διοίκησης είναι πάνω από όλα η σωστή διαπαιδαγώγηση μέσα από τον Αθλητισμό, και μετά η μύηση στα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Όπως μας είπαν οι προπονητές της ομάδας, πρώτα πρέπει να μάθουν τα παιδιά να συνυπάρχουν μέσα σε μιά ομάδα, να μάθουν να προσπαθούν και να βοηθούν ο ένας τον άλλον, και αν γίνει αυτό έρχεται και η νίκη.

Βασικός στόχος είναι τα παιδιά αυτά να πάρουν τα πρώτα μαθήματα ποδοσφαίρου που αργότερα μεγαλώνοντας θα τους φανούν χρήσιμα όπου και αν αγωνιστούν.

Με αφορμή το τέλος της φετινής αθλητικής περιόδου, και την λήξη της δραστηριότητας των ακαδημιών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, από το γραφείο τύπου του σωματείου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους μας τους συνεργάτες,τους προπονητές,τον Αριστοτέλη Βαμβακάρη και τον Νικόλαο Κόχειλα που μόχθησαν πραγματικά όλη τη χρονιά σε ένα δύσκολο προπονητικό και αγωνιστικό πρόγραμμα. Και όλοι εμείς βέβαια,όλοι οι “εργάτες” του Ολυμπιακού Κερατσινίου, ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μας παρείχατε. Θεωρούμε ότι είχαμε μία καλή και δημιουργική χρονιά, αγωνιστικά και οργανωτικά. Η βελτιώση ήταν σε όλους τους τομείς διακριτή. Από εμάς τους ίδιους σαν διοίκηση,του τεχνικού τιμ,και κυρίως των μικρών μας αθλητών. Έχουμε την δύναμη, την θέληση, τις ικανότητες αλλά και τις γνώσεις πλέον, για να συνεχίσουμε αυτά που έχουμε στο πλάνο μας. Είμαστε σίγουροι για την υλοποίησή τους με πολύ δουλειά και προσήλωση για μια ακαδημία σε επαγγελματικά πρότυπα που είναι και ο απώτερος στόχος μας. Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους και δίνουμε ραντεβού στις 3 του Σεπτέμβρη με γεμάτες μπαταρίες για πολύ δουλειά… Καλό καλοκαίρι σε όλους.