ΕΡΜΗΣ ΚΟΡ/ΛΛΟΥ-ΛΗΞΗ ΜΙΑΣ ΟΝΕΙΡΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η τελετή λήξης των ακαδημιών του Ερμή Κορυδαλλού.

Πάρα πολύς κόσμος, πάρα πολλά παιδιά, η τοπική αυτοδιοίκηση, υποψήφιοι, αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι και ο νέος δήμαρχος Κορυδαλλού .

Απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα σε όλα τα τμήματα και σε όλους τους αθλητές του Ερμή, ενώ έγινε και η απονομή κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος , αλλά και για την συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου στο ανδρικό τμήμα του Ερμή που φέτος ανέβηκε στην Γ εθνική κατηγορία. Η μουσική έπαιζε ακατάπαυστα οι πιτσιρικάδες χόρευαν ασταμάτητα και όλοι οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν τα υπέροχα μεζεδάκια που υπήρχαν στον μπουφέ.

Πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και σηματοδότησαν την επόμενη χρονιά για τον Ερμή με την Ελπίδα όλων ότι η ιστορική ομάδα θα καταφέρει να σταθεί επάξια στην Γ εθνική κατηγορία.

Ο πρόεδρος του Ερμή Κορυδαλλού πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε όλους τους γονείς τους αθλητές μικρούς και μεγάλους, τους προπονητές, τους παλαίμαχους, αλλά και όλους τους χορηγούς που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στήριξαν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον Ερμή και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.