ΜΕΓΑΛΑ ΑVERAGE ΣΤΟ SYMBOL CAFE – ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ – ΝΙΚΗΤΗΣ Ο JOHN MICHAEL

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά darts που διοργάνωσε το καφέ Symbol στην Αμφιάλη.

26 παίκτες των darts αναμετρήθηκαν σε διπλή πυραμίδα και διεκδίκησαν τα έπαθλα μέχρι τις 2 το πρωί.

Χαρακτηριστικό του Xριστουγεννιάτικου τουρνουά είναι ότι παραβρέθηκαν οι καλύτεροι παίκτες των darts της Ελλάδος. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε μερικά ονόματα. Γιάννης Μιχαήλ Aγγελος Mουλάγγελης Γιώργος Ανυφαντής Κώστας Παντελίδης Στάθης Παντελίδης  Παύλος Ντεμίκολας,  Στέφανος Σαμούχος αλλά γενικά όσοι αγωνίστηκαν έπαιξαν βελάκια υψηλού επιπέδου με μεγάλα average.

Είναι από Τις ελάχιστες φορές που η αφρόκρεμα των darts της Ελλάδος συναντιέται και ανταγωνίζεται σε ενα Χριστουγεννιάτικο τουρνουά.

Είχαμε την τύχη να δούμε αναμετρήσεις επιπέδου premier league από τα βαριά ονόματα που προαναφέραμε κάτι που δεν έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε συχνά αφού πρέπει να είναι κάποιος πολύ τυχερός για να δεί όλους αυτούς τους παίκτες να αγωνίζονται σαν αντίπαλοι…

Από τα ονόματα και μόνο βλέπουμε ότι στο Symbol Cafe βρέθηκε σύσσωμη η Εθνική Ελλάδος αλλά και παίκτες οι οποίοι έχουν φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ξεχώρισε η εμφάνιση του Μίμη Λειβαδίτη ο οποίος έφτασε στην τετράδα, αποδεικνύοντας έτσι ότι είναι ένας πολύ δυνατός,  αλλά πάνω από όλα ένας πολύ αξιόπιστος παίκτης.

Νικητής του μεγάλου αυτού τουρνουά ο Γιάννης Μιχαήλ ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Άγγελο Mουλάγγελη σε τελικό των best of Eleven παίζοντας και οι δύο με average κοντά στο 90. Κέρδισαν δώρα οι πρώτοι 8 της κατάταξης ενώ οι τρεις πρώτοι κέρδισαν χρηματικά έπαθλα.

Oι αγωνιζόμενοι διασκέδασαν, έπαιξαν βελάκια, άλλοι καλά, άλλοι όχι τόσο καλά , η ουσία όμως είναι ότι όλοι πέρασαν καλά…

Ακόμη κληρώθηκαν δώρα για τους παρευρισκόμενους παίκτες μετά από κλήρωση.

Επίσης να αναφέρουμε ότι αγωνίστηκαν και νέοι παίκτες οι οποίοι δεν παρά το άγχος, δεν φοβήθηκαν να κοντράρουν τους αντιπάλους τους κάνοντας ότι καλύτερο μπορούσαν.

Το ιδανικό είναι να γίνονται τέτοιες κινήσεις για να έχουν την ευκαιρία οι φίλοι των darts να βλέπουν από κοντά αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου.

Την οργάνωση είχε αναλάβει ο Κώστας Νίκας ο οποίος τα πήγε περίφημα αφού όλα κύλησαν ομαλά.

Στον μεγάλο τελικό chalker ήταν ο Λεωνίδας Κουμέ, ο καλύτερος chalker στην Ελλάδα.