Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Ολυμπιακού Περάματος για το www.portofsports.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ WW.PORTOFSPORTS.GR.

Εμείς εδώ δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να δημοσιεύσουμε την ακόλουθη ανακοίνωση η οποία θα έπρεπε να είχε σταλεί και σε εμάς…

Την δημοσιεύουμε όπως ανέβηκε στο www.sportactive.gr.

Οι ερυθρόλευκοι μετά το τέλος του αγώνα εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση , ρίχνοντας βολές στον φωτογράφο Ντίνο Λιορέση για τον σχολιασμό της συγκεκριμένης αναμέτρησης:

”Μετά το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου δυστυχώς ο κύριος Λιορέσης βρισκόταν σε άλλο γήπεδο.

Από την αρχή του αγώνα μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός Περάματος είχε την υπέροχη.

Δυστυχώς είχε έναν κακό τερματοφύλακα και σε μία κακή κατάσταση κάποιος από τους αμυντικούς όχι βέβαια ότι θα μπορούσε να μας πάρει παιχνίδι η αντίπαλη ομάδα.

Καλό είναι ο κύριος να μη βγάζει εύκολα συμπεράσματα και κάνει εκδούλευση πάνω σε σωματεία πυροδοτώντας έτσι τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των σωματείων.

Εμείς παραμένουμε φίλοι με το σωματείο του Άρη και σίγουρα η φιλοξενία μας στο γήπεδο μας θα είναι η ίδια και ίσως η καλύτερη.

Δημοσιογράφοι σαν τον κύριο λέω ρε συ καλό είναι να ασχολούνται με την φωτογράφιση τους και μόνο και όχι με το ποδόσφαιρο”.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ WWW.PORTOFSPORTS.GR

ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΩ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ, Η ΜΙΑ ΣΕ ΚΕΝΗ ΕΣΤΙΑ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ…

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ, ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ WWW.PORTOFSPORTS.GR ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.