Αργοναύτης – Καστέλλα 1 – 0

Σε ενα αμφίρροπο παιχνιδι ο πρωτοπόρος Αργοναύτης κέρδισε τήν Καστέλλα με 1-0.

Στο 10ο λεπτό ο λιάρος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ για τον Αργοναύτη οταν απο το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε ψηλά αουτ.

Η Καστέλλα στο 18ο λεπτο εχασε μεγαλη ευκαιρία να προηγηθεί οταν κέρδισε πέναλτυ και ο Λαβιδόπουλος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Λαδίκο απο τα 11 βήματα.

Ο Αϊβαλιώτης λίγο πριν ληξει το ημίχρονο έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον Αργοναυτη όταν από Κοντινή απόσταση δεν μπόρεσε να στείλει την μπαλα στα δίχτυα …

Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν με πιο σημαντικές το δοκάρι του Λαβιδόπουλου για την Καστέλλα και του Τρίγκα σε τετ α τετ με τον τερματοφυλακα της Καστέλλας .

Η νίκη για τους πρωτοπόρους ηρθε στο 86 λεπτο οταν σε σύγχυση μεσα στην περιοχή της Καστέλλας ο ΤΡΙΓΚΑΣ με απευθειας βολε εστειλε την μπαλλα στα δίχτυα…

Στο 92 λεπτο αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Καστέλλας ΤΣΑΚΟΣ για απώθηση του διαιτητη !!

Μετά το τέλος του Αγώνα ο Αλέξης Γκέκος, δήλωσε στο www.portofsports.gr

12181886_1015516941832427_1222264099_n

Ηταν ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι με μια κατ’ εξοχήν πολυ καλη ομαδα την οποία ειχαμε παρακολουθήσει και ξεραμε οτι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες οπως και τελικά έγινε .

Χαθηκαν ευκαιρίες και απο τις δύο πλευρές και στο τέλος φανήκαμε πιο τυχεροί και κερδίσαμε.

Έχουμε κάνει ενα πολύ καλό ξεκίνημα αλλα το σημαντικό είναι να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε την δουλειά που κάνουμε με τον νικο κεμεςεντζιδη έτσι ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.

Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας που παρά το νεαρό της ηλικίας τους δείχνουν μια απίστευτη ωριμότητα και έχουν καταφέρει να φέρουν την ομάδα στην πρώτη θέση.

Μακάρι να συνεχίσουν έτσι με τον ίδιο ζήλο για να μπορέσουν κάποια στιγμή να κάνουν το βήμα παραπάνω!!