Φιλική ήττα γνώρισε η Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στο Πέραμα από τον Θρίαμβο Χαιδαρίουμε 1-0.

Φιλική ήττα γνώρισε η Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στο Πέραμα από τον Θρίαμβο Χαιδαρίουμε 1-0.

Την επόμενη εβδομάδα ο Σύλλογος θα δώσει δυο ακόμα φιλικούς αγώνες , έναν στο Πέραμα με την Χαλκηδόνα , αγώνας που θα γίνει την Τρίτη 9/6 και ωρα 18.30 και την Πέμπτη 11/6 και ώρα στο στάδιο ” Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” κόντρα στην πρωταθλήτρια ΕΠΣΑ ομάδα του Αιγάλεω .

Μετά τον αγώνα διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα δειπνήσουν στο μεζεδοπωλείο “ΣΤΡΟΦΗ” στο Πέραμα, δείπνο που είναι ευγενική χορηγία των φίλων του Συλλόγου Γιάννη Ρέτση και Λεωνίδα Τσάκαλου, κλείνοντας σε χαλαρούς ρυθμούς την φετινή χρονιά.

Την Πέμπτη 4/6 πραγματοποιήθηκε στον χώρο του γηπέδου Περάματος συγκέντρωση γονέων, προπονητών και μελών της διοίκησης του ΣΥΛΛΟΓΟΥ με επικεφαλή τον πρόεδρο ΓΙΑΝΝΗ ΙΑΤΡΟΥ , με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την λειτουργία των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ κατά την τρέχουσα και ενημέρωση για την νέα χρονιά.

Στα μεταγγραφικά, η ομάδα εχει ήδη πετύχει την πρώτη της συμφωνία, ενώ οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν μόλις ” πέσουν” και οι ανάλογες υπογραφές, ενώ μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ εν ´όψιν της νέας χρονιάς.

Τέλος ενημερώνονται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου ότι την Δευτέρα 15/6 και ώρα 19.00 στα γραφεία της ομάδας , Λεωφ. Δημοκρατίας 164 στο Πέραμα(στον Αρμό) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική Συνέλευση της Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.