Ανακοίνωση Αετού Κορυδαλλού

11Ο Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού συνεχίζει όλο αυτό το διάστημα τις προπονήσεις και τις δοκιμές στο πλαίσιο του σχεδιασμού της νέας περιόδου παράλληλα με την διεξαγωγή φιλικών αγώνων και την συμμετοχή του στο τουρνουά που διοργανώνεται στην Μνήμη του Ιστορικού Στελέχους του Συλλόγου «Στάθη Ανασόπουλου».
Ο Προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Σταυρακόπουλος όλο αυτό το διάστημα είχε την ευκαιρία σε συνεργασία με την Διοίκηση του Συλλόγου να προετοιμάσουν διάφορα οργανωτικά θέματα παράλληλα με την κατάρτιση και την στελέχωση του Ανδρικού Τμήματος με απώτερο στόχο να μπορεί η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη και πλήρως στελεχωμένη κατά την έναρξη της προετοιμασίας για να έχει όλες τις προϋποθέσεις να παρουσιάζεται με αξιώσεις και να οδεύει σταθερά στο πλάνο της νέας εποχής.
Το Σάββατο 06/06/15 και ώρα 17:30 στο Δ.Α.Κ Κορυδαλλού αγωνίζεται με την Κύπρο Κορυδαλλού και την Τρίτη 09/06/15 και ώρα 19:00 στο γήπεδο της Νικαίας με την Δόξα Πειραιά. Οι αγώνες αυτοί ολοκληρώνουν αφενός μεν του προαναφερόμενο Τουρνουά αφετέρου τον κύκλο προπονήσεων και δοκιμών με άκρως ικανοποιητικά και απτά αποτελέσματα καθώς βρίσκουν το Σύλλογο έτοιμο σε υψηλό ποσοστό με εκκρεμούσες τις τελευταίες πινελιές για να ολοκληρωθεί η εικόνα της και το ρόστερ της Ομάδας. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα κομμάτια για να έχουμε σχηματισμένη την πλήρη εικόνα.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα παραθέσει αποχαιρετιστήριο γεύμα στο Ανδρικό και στο Εφηβικό Τμήμα στην Ταβέρνα ʽʼΟ Λευτέρηςʼʼ στον Προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα το βράδυ της Τρίτης 09/06/15. Εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλα τα μέλη του Συλλόγου και τους εύχεται Καλό Καλοκαίρι με υγεία και καλή επάνοδο στις ορισμένες ημερομηνίες έναρξης προετοιμασίας για την νέα περίοδο.