Νίκος Τζανόγλου – Από την αρχή, ένας ήταν ο στόχος, η άνοδος.

Πριν λίγες μέρες η Κηφισιά κατάφερε μία άνοδο έχοντας στον πάγκο της έναν προπονητή τον οποίο ξέρουμε πολύ καλά τα τελευταία χρόνια από τον Πειραιά όπου προπονούσε τις ομάδες της Κύπρου κορυδαλλού και το Μοσχάτο πανηγυρίζοντας συνεχείς ανόδους και  τίτλους. Μιλάμε για τον προπονητή Νίκο Κούστα. Μιλάμε για μία άνοδο στην Δεύτερη εν τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Νίκος είχε στο πλευρό του ανθρώπους τους οποίους έχει για καιρό μαζί του και τους ξέρουμε και αυτούς από το πειραϊκό ποδόσφαιρο….

Στην προπονητική ομάδα είναι μαζί του ο Βασίλης  Δερματης που είχαν ξανασυνεργαστεί στο Μοσχάτο.Ο Βασίλης έχει και αυτός μεγάλη θητεία στον Πειραιά.

Επίσης ο Νίκος Τζανόγλου ο οποίος άν και είναι πολύ νέος, λατρεύει την προπονητική ακολουθώντας έτσι τα βήματα του προπονητή πατέρα του, Γιάννη Τζανόγλου.

Από  ποδοσφαιριστές, από τον Πειραιά είναι ο Μάκης Παυλάκης, χρόνια στον Ερμή Κορυδαλλού και μετά Εθνικό, ο Γιάννης  Σιμάκου από Κύπρο Κορυδαλλού, ο Βαγγελης ο Παπαγγελής από την κ-20 του Ολυμπιακού και ο Στέλιος ο Κρητικός πρώτος σκόρερ την περσινή χρόνια στην Football League με τον Ιωνικό.

Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Νίκο Τζανόγλου αφού μας ενδιαφέρει και η άποψη ενός τόσο νέου προπονητή.

Ναι ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι ο στόχος της φετινής χρονιάς είναι η άνοδος στην Β εθνική.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό , υπήρχε μεγάλη ανυπομονησία για τα παιχνίδια που ακολουθούσαν, τα παιδιά είχαν πολύ όρεξη, αφοσιωμένοι στο πλάνο και στο τέλος καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας ήταν η θέληση όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν την ομάδα

Αρχικά από την διοίκηση που μας έδωσε όλα τα εφόδια να δουλέψουμε επαγγελματικά, από τους τεχνικούς διευθυντές και υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματα που ήταν καθημερινά δίπλα μας , το προπονητικό team που και τους ποδοσφαιριστές που δείξανε μεγάλη θέληση για την επίτευξη του στόχου.