Τάσος Ανδριώτης – Η Χαλκηδόνα έχει τεράστια δυναμική..

Μετά το ναυάγιο της συμφωνίας με τον Άρη Κακογιάννη , η διοίκηση της Χαλκηδόνας κινήθηκε αστραπιαία και συμφώνησε με το νέο, και πολλά υποσχόμενο προπονητή, Τάσο Ανδριώτη.

Ο νέος προπονητής της Χαλκηδόνας , την περίοδο που πέρασε, έδωσε άριστα δείγματα προπονητικής με την αθλητική Ένωση μαύρου αετού Ολυμπιάδας, παρουσιάζοντας ένα πολύ νεανικό, γρήγορο, και ταλαντούχο σύνολο.

Πλέον καλείται να κάνει το ίδιο και με τη Χαλκηδόνα, μία ομάδα που στηρίζεται πολύ στα δικά της παιδιά, αλλά μην ξεχνάμε ότι και ο Ανδριώτης αρέσκεται στο να δουλεύει με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Στα πλαίσια της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Χαλκηδόνας, ο νέος της πλέον προπονητής Τάσος Ανδριώτης, μας είπε τα ακόλουθα:

“Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω το σωματείο Α.Ο. Χαλκηδων για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου να οδηγήσω την ομάδα αυτή την ιδιαίτερη για το σύλλογο σεζόν,  καθώς ο σύλλογος συμπληρώνει τα 90 χρόνια λειτουργίας του, αλλά και με όλες αυτές τις ιδιαιτερότητες που θα αντιμετωπίσουμε λόγω του κορονοϊού. Ευχαριστώ επίσης ιδιαίτερα τους κυρίους, Κούρτη, Ζαρκαδούλα και Μαρουλή, με τους οποίους οραματιζόμαστε το μέλλον του συλλόγου με κοινές φιλοδοξίες, οι οποίες συμφωνήθηκαν από τη πρώτη συνάντηση μας. Το σωματείο έχει τεράστια δυναμική και στόχος είναι μαζί με τους ανθρώπους που διαρκώς αγωνίζονται με το χρόνο τους και το υστέρημα τους, να βελτιώσουμε όλες τις συνθήκες λειτουργίας του συλλόγου. Υπάρχει ένα σύνολο αθλητων οι οποίοι ανήκουν στο συλλογο αρκετά χρονια και θέλουμε να αξιοποιηθούν περισσότερο και πιο στοχευμένα. Στόχος είναι η αγάπη που έχουν αυτά τα παιδιά για την ομάδα μαζί με την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου και τη δουλειά που θα κάνουμε μέσα στο γηπεδο να πάμε τη Χαλκηδονα όσο πιο ψηλά γινεται. Θελουμε τον κόσμο στο γήπεδο να αγκαλιάσει την ομάδα και γιατί όχι προσελκύοντας καινούργιους ανθρώπους για να πλαισιώσουν τους υπάρχοντες να μπουν οι βάσεις για την επιστροφή της ομάδας εκει που ανήκει, ολα αυτά παίζοντας ένα ελκυστικό και σύγχρονο ποδόσφαιρο. Να ευχηθώ σε όλο το κόσμο καλό καλοκαίρι με υγεία.