Α.Ο Καραβά -Πήρε Κονδυλόπουλο προπονητή τερματοφυλάκων

Μία σημαντική προσθήκη στην προπονητική του ομάδα έκανε ο Καραβάς προσλαμβάνοντας προπονητή τερματοφυλάκων τον Νίκο Κονδυλόπουλο.

Ο υψηλόσωμος πρώην τερματοφύλακας έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό σε εθνικές κατηγορίες, και πλέον τώρα προσφέρει τις γνώσεις του στους τερματοφύλακες του Καραβά.

Ο Νίκος Kονδυλόπουλος ταυτόχρονα είναι και προπονητής τερματοφυλάκων στον ΠΑΣ Γιάννινα σε όλες τις ακαδημίες από το τμήμα κ12 μέχρι το τμήμα κ20.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής δίπλα σε μεγάλους προπονητές όπως στην Ιταλία δίπλα στον προπονητή της Μίλαν Αλφρέντο Μάγκνι, στην Ισπανία με τον Άλεξ Μπίρα, στη Βουδαπέστη δίπλα στον προπονητή της εθνικής Αργεντινής και της Βoca Juniors και τωρινό προπονητή της  Ουρακαν, Πάμπλο Βαλέντε.

Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής και σε Τουρκία και Ολλανδία με πολλούς αξιόλογους προπονητές.

Σίγουρα μία σημαντική προσθήκη που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά στην νευραλγική αυτή θέση του τερματοφύλακα, αφού εκτός από πολύ καλούς τερματοφύλακες τώρα Καραβάς έχει και έναν πολύ καλό προπονητή.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων πλέον του Καραβά, μας είπε για τη νέα του ομάδα.

Έρχομαι σε μία ομάδα νεοφώτιστη στη Γ Εθνική με σκοπό να προσφέρω με όλες μου τις  δυνάμεις και όλοι μαζί  με τους τερματοφύλακες τους ποδοσφαιριστές προπονητές διοίκηση και κόσμο, να κάνουμε ότι χρειαστεί για να εκπληρώσει ο Καραβάς τους στόχους του. ο Καραβάς φέτος θα είναι δυνατός σε όλες τις γραμμές και ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα όπου διαθέτει πολύ ταλέντο και εμπειρία. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και τα υπόλοιπα στο γήπεδο.