Category Archives: Uncategorized

Σωκράτης Πτερνέας – Ευχαριστώ όσους συμπαραστέκονται στο βαρύ πένθος για τον θάνατο της Μητέρας μου.

Ο Γενικός Γραμματέας της Προοδευτικής επίτιμος καί πρώην πρόεδρος τής ΑΕ Χαραυγής και αναπληρωτής σύμβουλος τής ΕΠΣΠ κ.Σωκρατης Πτερνεας ευχαριστεί όλα τα σωματεία και τούς φίλους και αδερφούς ποδοσφαιρανθρωπους τού Πειραιά μας που με χίλιους τρόπους συμπαραστέκονται στο βαρύ πένθος για τον θάνατο τής μητέρας του Μαρίας. Λόγω συνθηκών δεν κατέστη δυνατή η παρουσία τούς στο τελευταίο αντίο αλλά είναι σάν νά είστε όλοι εκεί. Καλό κουράγιο με αγάπη στον Θεό θά ξεπεράσουμε μαζί το πρόβλημα τής ανθρωπότητας. Ευχαριστώ και πάλι

Αλέκος Λιθόπουλος – Αισθάνομαι υπερήφανος για τα παιδιά μου.

Μετά από 3 χρόνια διακόπηκε η συνεργασία του Αετού Κορυδαλλού με τον προπονητή της Κ – 18 Αλέκο Λιθόπουλο, λόγω της μη υποστήριξης του αντίστοιχου πρωταθλήματος Κ – 18 από την Ε.Π.Σ.Π.. Η Κ – 18 αποτελείται από παιδιά που αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια στα μικρότερα αγωνιστικά τμήματα της ομάδος και σε συνδυασμό με τη δουλειά που έκανε ο Λιθόπουλος σαν προπονητής τους τα περισσότερα από αυτά επάνδρωσαν την ανδρική ομάδα, κάτι που είναι συνέχεια της φιλοσοφίας του Αετού τα τελευταία χρόνια.

Η Διοίκηση του Αετού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και του εύχεται τα καλύτερα, ενώ αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για μελλοντική συνεργασία μαζί του.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής :

“Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στον Αετό και πρώτα απ΄ όλα τη Διοίκηση που μου εμπιστεύθηκε αυτό το τμήμα που είναι ο προθάλαμος για την ανδρική ομάδα, τη γραμματεία της Ακαδημίας που είναι σημαντικό κομμάτι για την καλή λειτουργία, τους συναδέλφους προπονητές, μα πάνω απ΄ όλα τους αθλητές και τις οικογένειές τους που μου εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους όχι μόνο για την ποδοσφαιρική τους εκπαίδευση αλλά και για την κοινωνική τους ένταξη στον ανταγωνιστικό στίβο της ζωής. Θέλω να ξέρουν τα ‘παιδιά μου’ ότι αισθάνομαι υπερήφανος γι΄ αυτούς και ότι δεν έδωσα μόνο αλλά και πήρα από το ταλέντο τους και την ποιότητα του χαρακτήρα τους και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία τόσο στο ποδόσφαιρο που την αξίζουν όσο και στη ζωή τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΙΛΑΚΟΥΡΗΣ

 

Με επιστολή προς το www.portofsports.gr ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Πειραική διαιτησία ο Μιχάλης Φιλακούρης.

Αγαπητοί Φίλοι!
Με αυτή μου την επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την αποχώριση μου από τον χώρο της Διαιτησίας.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν μου την απόφαση είναι καθαρά προσωπικοί αλλά προπάντων οικογενειακοί.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδίας τις εκάστοτε Επιτροπές Διαιτησίας της ένωσής μας που με εμπιστεύτηκαν σε πολλά και προπάντων κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος και κυπέλλου αντίστοιχα.
Θέλω να πιστεύω ότι ανταπεξήλθα άψογα στα καθήκοντα μου αμερόληπτα και πάντα με σεβασμό απέναντι σε συναδέλφους ,αξιωματούχους και ποδοσφαιριστές.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους Κυρίους Μοιραδωράκη,Συνοδινό,Κωστάκο,Αγαδάκο,Δαμιανάκη,Βούλγαρη,Φαντόπουλο,Καρ απιδάκη,Ποτόγλου και Λαγογιάννη για όλες αυτές τις γνώσεις που απέκτησα από αυτούς σε θέματα Κανονισμού Διαιτησίας, εκπαίδευσης και όχι μόνο!
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους Διαιτητές με τους οποίους αγωνίστηκα και προσπάθησα πάντα να είμαι αντικειμενικός και δίκαιος σε όλες τις δύσκολες αποφάσεις που καλέστηκα να πάρω και να τους παροτρύνω να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε με ευλάβεια και σοβαρότητα.
Από την Διαιτησία απέκτησα μόνο φίλους.
Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εκάστοτε διοικήσεις της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ και συγκεκριμένα τους Κυρίους Μπρατσόλη, Βράκα, Ανατολάκη, Σπάθα και Χολέβα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και να τους ευχηθώ υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές για όλες αυτές τις έντονες στιγμές (καλές και κακές) αγωνιάς-έντασης-διαπληκτισμού που περάσαμε και διαχειριστήκαμε μαζί.
Το Ποδόσφαιρο Κύριοι είναι ο Βασιλιάς των ΣΠΟΡ και ο αλληλοσεβασμός είναι η μεγαλύτερη αρετή, μην το ξεχνάμε αυτό.
Σας εύχομαι ολόψυχα προσωπική και οικογενειακή υγεία και χαρά!
Με σεβασμό και εκτίμηση.
Μιχαήλ Φιλακούρης.
Πρώην Διαιτητής ΕΠΣ Πειραιά

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΤΥΠΟ

Αξίζει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στην ομάδα της Οδηγήτριας.

Η οδηγήτρια φέτος ξεκίνησε το πρωτάθλημα στην A Πειραιά με -6 βαθμούς τιμωρία από την μη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της ένωσης για δύο χρόνια και τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα 17 αγώνες 16 νίκες μία ισοπαλία καμμία ήττα ,40 τέρματα υπέρ, 11 κατά, συνολική συγκομιδή ως τώρα 43 βαθμοί.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η οδηγήτρια

την περίοδο 2014 είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα

Το 2015 είχε τερματίσει Στη δεύτερη θέση

Το 2016 είχε τερματίσει και πάλι στην δεύτερη θέση

και το 2017 είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα για δεύτερη φορά σε τέσσερα χρόνια.

Αν μη τι άλλο μία πολύ επιτυχημένη τετραετία σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2018-2019 για τους δικούς τους λόγους αποφάσισαν να μη συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Η ομάδα υποβιβάστηκε στην Γ κατηγορία ξεκινώντας το με μείον έξι βαθμούς.

Η ειδική αναφορά που κάνουμε φέτος στην Οδηγήτρια έχει να κάνει με ένα πράγμα

Με τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας ο οποίος είναι πολύ χαμηλός.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σύνθεση της ομάδας στον τελευταίο αγώνα με την Αθλητική Ένωση Νίκαιας όπου νίκησε με 4-2.

Πιο μεγάλος ηλικιακά παίκτης της ομάδας σε αυτόν τον αγώνα ο τερματοφύλακας Βασιλειάδης ο οποίος γεννήθηκε το 1994.

Πιό μικροί οι Κουγιουμτσιάδης και Πολυγένης που είναι του 2004.

Από τους υπόλοιπους άλλοι 2 γεννήθηκαν το 1999 και όλοι οι υπόλοιποι από το 2000 και πάνω.

Η ομάδα του Χρήστου Μελανιφίδη σφίζει από υγεία και ταλέντο…

Οι διοικούντες στηρίζουν αυτήν τη προσπάθεια , και το μέλλον μόνο αισιόδοξο μπορεί να είναι.