All posts by watch68

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΙΛΑΚΟΥΡΗΣ

 

Με επιστολή προς το www.portofsports.gr ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Πειραική διαιτησία ο Μιχάλης Φιλακούρης.

Αγαπητοί Φίλοι!
Με αυτή μου την επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την αποχώριση μου από τον χώρο της Διαιτησίας.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν μου την απόφαση είναι καθαρά προσωπικοί αλλά προπάντων οικογενειακοί.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδίας τις εκάστοτε Επιτροπές Διαιτησίας της ένωσής μας που με εμπιστεύτηκαν σε πολλά και προπάντων κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος και κυπέλλου αντίστοιχα.
Θέλω να πιστεύω ότι ανταπεξήλθα άψογα στα καθήκοντα μου αμερόληπτα και πάντα με σεβασμό απέναντι σε συναδέλφους ,αξιωματούχους και ποδοσφαιριστές.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους Κυρίους Μοιραδωράκη,Συνοδινό,Κωστάκο,Αγαδάκο,Δαμιανάκη,Βούλγαρη,Φαντόπουλο,Καρ απιδάκη,Ποτόγλου και Λαγογιάννη για όλες αυτές τις γνώσεις που απέκτησα από αυτούς σε θέματα Κανονισμού Διαιτησίας, εκπαίδευσης και όχι μόνο!
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους Διαιτητές με τους οποίους αγωνίστηκα και προσπάθησα πάντα να είμαι αντικειμενικός και δίκαιος σε όλες τις δύσκολες αποφάσεις που καλέστηκα να πάρω και να τους παροτρύνω να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε με ευλάβεια και σοβαρότητα.
Από την Διαιτησία απέκτησα μόνο φίλους.
Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εκάστοτε διοικήσεις της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ και συγκεκριμένα τους Κυρίους Μπρατσόλη, Βράκα, Ανατολάκη, Σπάθα και Χολέβα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και να τους ευχηθώ υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές για όλες αυτές τις έντονες στιγμές (καλές και κακές) αγωνιάς-έντασης-διαπληκτισμού που περάσαμε και διαχειριστήκαμε μαζί.
Το Ποδόσφαιρο Κύριοι είναι ο Βασιλιάς των ΣΠΟΡ και ο αλληλοσεβασμός είναι η μεγαλύτερη αρετή, μην το ξεχνάμε αυτό.
Σας εύχομαι ολόψυχα προσωπική και οικογενειακή υγεία και χαρά!
Με σεβασμό και εκτίμηση.
Μιχαήλ Φιλακούρης.
Πρώην Διαιτητής ΕΠΣ Πειραιά

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΤΥΠΟ

Αξίζει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στην ομάδα της Οδηγήτριας.

Η οδηγήτρια φέτος ξεκίνησε το πρωτάθλημα στην A Πειραιά με -6 βαθμούς τιμωρία από την μη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της ένωσης για δύο χρόνια και τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα 17 αγώνες 16 νίκες μία ισοπαλία καμμία ήττα ,40 τέρματα υπέρ, 11 κατά, συνολική συγκομιδή ως τώρα 43 βαθμοί.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η οδηγήτρια

την περίοδο 2014 είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα

Το 2015 είχε τερματίσει Στη δεύτερη θέση

Το 2016 είχε τερματίσει και πάλι στην δεύτερη θέση

και το 2017 είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα για δεύτερη φορά σε τέσσερα χρόνια.

Αν μη τι άλλο μία πολύ επιτυχημένη τετραετία σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2018-2019 για τους δικούς τους λόγους αποφάσισαν να μη συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Η ομάδα υποβιβάστηκε στην Γ κατηγορία ξεκινώντας το με μείον έξι βαθμούς.

Η ειδική αναφορά που κάνουμε φέτος στην Οδηγήτρια έχει να κάνει με ένα πράγμα

Με τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας ο οποίος είναι πολύ χαμηλός.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σύνθεση της ομάδας στον τελευταίο αγώνα με την Αθλητική Ένωση Νίκαιας όπου νίκησε με 4-2.

Πιο μεγάλος ηλικιακά παίκτης της ομάδας σε αυτόν τον αγώνα ο τερματοφύλακας Βασιλειάδης ο οποίος γεννήθηκε το 1994.

Πιό μικροί οι Κουγιουμτσιάδης και Πολυγένης που είναι του 2004.

Από τους υπόλοιπους άλλοι 2 γεννήθηκαν το 1999 και όλοι οι υπόλοιποι από το 2000 και πάνω.

Η ομάδα του Χρήστου Μελανιφίδη σφίζει από υγεία και ταλέντο…

Οι διοικούντες στηρίζουν αυτήν τη προσπάθεια , και το μέλλον μόνο αισιόδοξο μπορεί να είναι.

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ Δ.Σ

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΊΑ
Η Προοδευτική Νεολαία καλεί τα μέλη τής σέ Γενική Συνέλευση που θά γίνει στο πολιτιστικό κέντρο Δήμου Κορυδαλλού την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30.
Μοναδικό θέμα η ανάδειξη διετούς Διοικητικού συμβουλίου με αρχιεραισιες ανάδειξης έντεκα τακτικών μελών και τριών αναπληρωματικών.
Προθεσμία υποβολής έτοιμου ψηφοδελτίου με δεκατέσσερα υποψήφια μέλη ενεργά και ταμειακα ένταξη ορίζετε η Τεταρτη 12/02/2020 και ώρα 22.00 στον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα τής ομάδας κ.Σωκρατη Πτερνεα τηλ 6971613135.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση ορίζεται την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο και ώρα 19.00.
Νά μήν λήψει κανένας.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ

Στη Δόξα Πειραιά ο Δημήτρης Βουτσινάς.

Και ξαφνικά η δόξα Πειραιά κάνει κίνηση ματ προσλαμβάνοντας για προπονητή τον πολύπειρο και επιτυχημένο Δημήτρη Βουτσινά.

Η Δόξα φέτος έχει αλλάξει σελίδα και αγωνίζεται με μικρούς ποδοσφαιριστές αλλάζοντας τη νοοτροπία της ομάδας η οποία μέχρι τώρα αγωνιζόταν με έμπειρους παίκτες.

Ο Δημήτρης Βουτσινάς αρέσκεται στο να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές αναδεικνύοντας το ταλέντο τους και ετοιμάζοντας τους για τη μετέπειτα πορεία τους..

ακολουθεί δελτίο τύπου της Δόξα Πειραιά που αναφέρεται στην πρόσληψη του Δημήτρη  Βουτσινά.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Βουτσινα. Έναν πολυ έμπειρο προπονητή με ανόδους και πρωταθλήματα με διάφορες ομάδες του Πειραιά!!! Ο κ Δ. Βουτσινας είναι ο προπονητής ο οποίος θα στηρίξει και θα τηρήσει την αλλαγή φιλοσοφιας που έγινε σε μια σημαντική καμπή της πολύχρονης ιστορίας μας! Καλή επιτυχία κοουτς!!! Με την σειρά του και κ Δ. Βουτσινας μας δήλωσε, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Δοξας και συγκεκριμένα τον κ Γιαννη Παπαϊωάννου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου, αντιλαμβάνομαι οτι η δόξα είναι σε παρά πολυ δύσκολη βαθμολογικη θέση και με τους παικτες σε όχι καλή ψυχολογία…εγώ θα προσπαθήσω και στο κομμάτι της ψυχολογίας αλλα και στο τακτικό να περασω κάποια πράγματα στους παικτες ώστε να παλέψουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια…νιώθω πολυ ευχαριστημένος γιατί αντιλαμβάνομαι οτι η διοίκηση με εμπιστεύθηκε και μου αφήνει το ελεύθερο να δουλέψω με νέα παιδια ώστε να παρουσιαστούν έτοιμα και την επόμενη ποδοσφαιρικη χρονιά που θα παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και θα το ευχαριστηθούμε όλοι!

ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΑΒΑ

Απόφαση Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ  καθώς επίσης την αυτοπρόσωπη απολογία του  μετά τις συνεδριάσεις της  27&28/01/2020  και επειδή κρίνει κατά πλειοψηφία, ότι για την διακοπή του αγώνα  της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ   που διεξήχθη στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ   στις 19.01.2020 , δεν  υπάρχει υπαιτιότητα των διαγωνιζόμενων ομάδων και δη του  εγκαλούμενου σωματείου Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ:

α) Την συνέχιση του αγώνα Πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας «ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ» από το σημείο διακοπής του με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τον χρόνο διακοπής, εντός 15 ημερών από την έκδοση  της παρούσας (άρθρο 21 παρ.2β του ΚΑΠ).

β) Ομόφωνα θεωρεί πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ για παραβάσεις των άρθρων 14 παρ. 1-2 & 15 παρ. 4β. του Π. Κ. της ΕΠΟ και του επιβάλλει ποινή  στέρησης του  δικαιώματος χρήσης της έδρας του για μια (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 150 ευρώ (άρθρ15 παρ 6 α.β. του Π.Κ. ΕΠΟ).

ΦΙΛΑΘΛΟΙ- ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑΣΟ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ

Τέταρτο απόκτημα για τους Φιλάθλους ο 20 χρόνος δεξιός μπακ χαφ Τάσος Τραμουντανας,

ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής διακρινεται για τη ταχύτητα του και την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση και είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στα χέρια του κοουτς Θοδωρή Ντεμου για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αποκτήθηκε με μορφή δανεισμού απ τους Νέους Ευγένειας μέχρι το τέλος της σεζον, το Δ.Σ των Φιλάθλων ευχαριστεί πολύ τους Νέους Ευγενεια για την άρτια συνεργασία τους και τη παραχώρηση του ποδοσφαιριστη, επισης καλοσοριζουν το ποδοσφαιριστή στην ομάδα και του ευχοντε υγεία και μαζί να πετυχουν τους στόχους της ομαδας!!!

Ο Νίκος Μάναλης έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο Πειραιά.

Ελεύθερος έμεινε από τον Ατρόμητο Πειραιά ο Νίκος Μάναλης.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά και πλέον το δελτίο του επιστρέφει στον Αετό Κορυδαλλού.

Που θα συνεχίζει να αγωνίζεται για το δεύτερο μισό της ποδοσφαιρικής περιόδου θα το μάθουμε σε λίγες μέρες.

Στα πλαίσια της εξέλιξης αυτής ο Νίκος Μάναλης μας έστειλε την ακόλουθη δήλωση.

Ευχαριστώ την διοίκηση του Άτρομητου Πειραιά για τους έξι μήνες συνεργασίας,πάνω από όλα όμως ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τους προπονητές που με το ταλέντο και την δουλειά τους έκαναν οτι καλύτερο για την ομάδα! Έκανα πραγματικούς φίλους πράγμα που έχει μεγαλύτερη αξία από το ποδόσφαιρο.Κάλη συνέχεια και εύχομαι η ομάδα να πετύχει το στόχο της.

Τέλος ο Βουτσινάς από τον Πανθυρεατικό.

Τελείωσε η συνεργασία του Δημήτρη Βουτσινά με τον Πανθυρεατικό.

Ο έμπειρος προπονητής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας έμαθε για τη λήξη της συνεργασίας και για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή.

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο Πανθυρεατικος είναι μέσα στους στόχους του αφού βρίσκεται μόλις 6 βαθμούς από την κορυφή και συνεχίζει να αγωνίζεται για τον θεσμό του κυπέλλου

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δημήτρη Βουτσινά.

Έαπό τρεις μήνες παρουσίας μου στον πάγκο του Πανθυρεατικου και έπειτα από τηλεφωνική επαφή  που είχα σήμερα με τον πρόεδρο της Ομάδος Γεώργιο Μπάρλα ενημερώθηκα για τη λήξη της συνεργασίας μας για τους εξής λόγους .

Η ομάδα είναι εκτός στόχων από το πρωτάθλημα και λόγω οικονομικής αδυναμίας δεν μπορούμε  να συνεχίσουμε.

Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της ανεπηρέαστη Με εκτίμηση Δημήτρης Βουτσινάς.

Ολυμπιακός Κερατσινίου- μεταγραφικές βόμβες Σκορδίλη Μουρελάτου και Γρηγοριάδη.

Να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας τον Λάμπρο Σκορδίλη (γεν. 1991 , από το 2013-2017 και 2018-2020 Α.Π.Ο. Κερατσίνι, 2017-2018 Α.Ε. Μοσχάτου)και να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Α.Π.Ο. Κερατσίνι Αντ. Αραβαντινό για την παραχώρηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή με την μεγάλη θητεία στην Α’Πειραιά και την Γ’ Εθνική κατηγορία.
Επιστροφή του Μιχαήλ Μουρελάτου (γεν. 1997)στην ομάδα μας ,μετά τις σπουδές του στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων και ένα πρώτο γύρο πρωταθλήματος στην Χαραυγή.Έμπειρος πλέον καθώς έπαιξε καθ΄ όλη την διάρκεια των σπουδών του σε ανταγωνιστικές ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος του νομού Τρικάλων
Τρίτη προσθήκη του νεαρού Χρήστου Γρηγοριάδη (γεν. 2003) από τον Δία Κορυδαλλού
Εκ του προέδρου Διαμαντή Ριζου και του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Κερατσινίου
Εκπρ. Τύπου Πιέρρος Μαυροειδόγγονας